UEFA till Norrköping sommaren 2013

em damer 2013 uefaI sommar går damernas europeiska mästerskap av stapeln i Sverige, och värdstäderna för grupp C är Norrköping samt Linköping, mästerskapen arrangeras av fotbollsförbundet UEFA och är det elfte i ordningen. Det är tolv länder som deltar damernas EM som är indelat grupper vilka är A, B och C. Grupp A spelas i Göteborg och Halmstad, medans Grupp B spelas i Växjö och Kalmar. Under perioden 10-28 juli kommer cupen att spelas och avgöras mellan de tolv deltagarländerna. På arenan Nya Parken I Norrköping kommer 4 matcher att spelas vilka är:

  • 12 juli kl 18.00 spelar Frankrike – Ryssland
  • 15 juli kl 20.30 spelar Spanien – Frankrike
  • 18 juli kl 20.30 spelar Ryssland – Spanien
  • 25 juli kl 20.30 spelas semifinal 2

Vill du boka biljetter samt boendepaket kan du göra det på turistbyrån Upplev Norrköping.

I paketet ingår sittplatsbiljett (på västra läktaren sektion B), övernattning på hotell med frukost. Vill du boka eget hotell eller läsa mer om Norrköpings stora hotellutbud kan du göra ett besök på sidan www.hotellnorrköping.nu.

Svenska damlandslaget kommer spela i Grupp A och har sin öppningsmatch mot Danmark i Göteborg den 10 juli.

Vill du se finalen är det till Friends Arena i Solna du skall bege dig, vi håller tummarna för de svenska damerna att de gör det hela vägen till finalen. Oavsett vad kommer det bli en bra fotbollssommar för Sverige.