Sport- och fotbollsresor – Exempel från BE Resor

I samarbete med BE Resor

En sport- eller fotbollsresa innefattar oftast både resa, boende och biljetter till ett specifikt idrottsevenemang. En av de stora svenska återförsäljarna av dessa resor är BE Resor. Genom att se på deras utbud ges även tydliga exempel på vad man kan förvänta sig under en sådan resa.

Fotbollsresa – Tyskland, England, Spanien

BE Resor anordnar fotbollsresor till alla de stora europeiska ligorna. Dessutom de eftertraktade Champions League matcherna som det annars kan vara svårt att få biljetter till. Här hittas fotbollsresor till Spanien, England, Tyskland, Frankrike, Italien samt FA Cupen, Champions League och Europa League.

Önskar man som privatperson se en stormatch är en paketresa det överlägset enklaste sättet. Detta utifrån att dessa researrangörer har abonnemang på ett par fotbollsbiljetter och därmed med säkerhet kan erbjuda biljetter även på de mer åtråvärda matcherna.

Formel 1 – En fartfylld resa till storstäderna

Inom sportresor är efterfrågan störst på fotbollsresor. Men även Formel 1 växer starkt och är därmed en kategori av sportresor som BE resor erbjuder.

Det är stor skillnad att se på fotboll på TV mot att vara på arenan – men frågan är om inte skillnaden är ännu större gällande Formel 1. Då dessa tävlingar genomförs i storstäder runt om i världen är det även hit som resorna går. Passa på att upplev Singapore, Abu Dhabi eller Barcelona under kommande Formel 1 resa.

Välj själv vad arrangörerna ska bistå med. Billigaste blir det om man bara beställer F1 biljetten men då måste man själv stå för resa och boende. Nästa steg är att man får hotell och biljett bokat och sedan ordnar med flygbiljetten själv. För den bekväma finns kompletta paketet med flyg, hotell, transfer till banan samt biljetter.

För mer info om olika sport- och fotbollsresor – Besök BE Resor.