Spännande sportresor över hela världen

För sportintresserade finns det inget bättre än att få se fotbollsmatcher eller racingevent på plats och med en sportresa är det möjligt att göra just det. Skräddarsydda paketresor till Grand Prix, MotoGP-tävlingar och olika fotbollsmatcher är en upplevelse i världsklass för alla som älskar sport.

När pandemin börjar klinga ut och världen öppnar upp igen så kan resandet återigen bli en del av livet. Förhoppningsvis kommer det att vara tillåtet med publik på idrottsevenemang till hösten, vilket gör det möjligt att åka på sportresor till matcher och tävlingar i Europa och resten av världen. BE Resor är en arrangör av sportresor och tusentals svenskar reser med dem varje år. De har över 2744 paketresor att välja mellan och de samarbetar med många fotbollsklubbar, F1- och MotoGP-arrangörer. I deras paket ingår över 350 handplockade hotell. BE Resor säljer även biljetter.

En sportresa kan inkludera allt som hotell, flygbiljetter, matchbiljetter och inträde. Det finns även paket som bara inkluderar flyg och biljetter. Man väljer själv vilka biljetter som passar och vilka sittplatser man vill ha. Det går till exempel att välja VIP-biljetter, sittplatser på kort- eller långsidan och biljetter med mat, med mera. Många väljer att kombinera sportresan med vanlig sightseeing och andra turistaktiviteter.

Fotbollsresor är mycket populära och det går bland annat att boka en resa till Arsenal, Barcelona, Bundesliga, Champions League eller EM 2021. England, Spanien, Tyskland och Frankrike är vanliga destinationer för fotbollsresor, men det går även att åka till mer ovanliga destinationer som till exempel Ryssland och Nordmakedonien.

Formel 1 är något som man vill uppleva på plats och med en sportresa är det möjligt att göra just det. Att arrangera flygbiljetter, F1-biljetter, hotell och transfer själv kan vara krångligt och det kan även vara svårt att säkra stadsnära hotell. F1 är populärt och bra hotell blir snabbt fullbokade. En paketresa med BE Resor garanterar att du får ett hotell nära centrum, samtidigt som allt arrangeras åt dig. Det sparar både tid och ser till att du får en smidig upplevelse som gör att du kan fokusera på racingen.

MotoGP, motorcyklarnas motsvarighet till bilsportens Formel 1, är en annan upplevelse som måste upplevas på plats. Hög fart, härliga motorljud och en oförglömlig publikstämning väntar i Spanien, Tyskland, Holland, Tjeckien, Finland och många andra länder.

Arrangerade sportresor är intressanta eftersom arrangörerna har stora nätverk på destinationerna som har koll på saker och ting. Därför kan de erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. De vet till exempel vilken sittplats på läktaren som man ser bäst ifrån och vilken transfer från flygplatsen som är smidigast. Eftersom det är mycket som måste klaffa för att sportresan ska bli lyckad, så är det en bra idé att lämna planeringen åt erfarna arrangörer.