Passa på att skapa mer utrymme för resande

En dröm för många är att åka långt bort till ställen där sandstränderna känns oändligt långa och lugnet infinner sig snabbt. Dessa resmål ligger ofta på andra sidan jorden och dit du måste åka dyra flygresor för att nå. Det kan kännas som en dröm som aldrig kommer inträffa. Med hjälp av en lägre månadskostnad på ditt lån kan du faktiskt spara pengar som du kan använda för att resa till ditt drömresmål. Ingen vill betala onödigt mycket i räntekostnader för sina lån och inte kunna spara till exempelvis resor. Med ett lån från Moank kan du sänka dina kostnader och få mer pengar över till annat.

Hur fungerar Moank-lånet?

Du fyller enkelt och smidigt i en ansökan på hemsidan och Moank gör en kreditupplysning och kontaktar dig snabbt för att gå igenom möjligheterna för ett lån. De flesta kan spara pengar eftersom räntekostnaderna blir mindre och då är en drömresa steget närmare. De pengar du sparar in på lägre ränta kan snabbt växa och finansiera din semester. En av de stora fördelarna med Moank lånet är att du kan knyta din arbetsgivare till Moank och lånet dras då direkt från din lön. Det gör att bankerna kan känna sig säkrare på att lånet betalas och på så sätt kunna ge dig en lägre ränta.

Drömresan är närmare än vad du tror

Det ska vara enkelt att spara pengar och att sänka dina kostnader för dyra privatlån genom är ett smart alternativ. Det är betydligt roligare att kunna ta dessa pengar och betala in för en resa istället för på onödiga räntekostnader. Om ditt drömresmål är lite längre bort kan det ofta kosta en hel del med flyg, hotell och mat. Du kan sätta igång att börja spara till den resan genom att planera din ekonomi och få bättre villkor för dina lån. En fantastisk resa till Afrika, Nepal eller till och med Australiens outback kan vara mycket närmare än vad du tror om du tänker smart!