På affärsresa till Kista?

Kista_Science_TowerKista är Sveriges IT och teknikmekka. Här har många företag koncentrerat och förlagt sin verksamhet för att vara i ett affärscentrum där mycket händer. I Kista skapas många affärer och Kista Science City med Kista Science Tower finns ett oerhört stort och kreativt utrymme för innovation.

Kistamässan är också ett sjävklart dragplåster till Kista som besöks av människor från hela Sverige oc h världen. Med de två flygplatserna Bromma och Arlanda mindre än en mil bort har Kista alla förutsättningar för att kunna locka till sig många affärsresenärer.

Till Kista är det enkelt att resa sig från Stockholm city. Som transportalternativ har du tunnelbanan som går till T-centralen i Kista, pendeltåg till Märsta med avstigning vid station Helenelund, många busslinjer, taxi, bil eller det mest miljövänliga alternativet cykel då det finns utmärkta cykelvägar som leder till Kista från Stockholm.

Som affärsresenär i Kista finns det många bra boendealternativ, och då särskilt hotell med bra konferensanläggningar. Här presenterar vi några fina hotellalternativ för dig som behöver boka boende i Kista. För fler tips finns bla sidan www.hotellkista.nu där du hittar fler alternativ.

Scandic Victoria Tower

Säg den bloggpost som inte nämner det nybyggda Scandic Victoria Tower när det handlar om bra hotell i området. Den här byggnaden är bokstavligen ett landmärke på Stockholmskartan med sina 34 våningar med fasad av glas som skapar ett skimrande mönster i rutform. Överst i hotellet hittar du Cloud Bar med makalös utsikt över Stockholm.

Stay Xtra

Ett prisvärt boende en kort promenad från tunnelbanestationen i Kista är Stay Xtra. Här har du alla betänkliga bekvämligheter och fräscha hotellrum med gratis interneruppkoppling via WiFi. Det är nära till Kista Galleria där du finner ett stort utbud av shopping och hotell.