Naturskönt med hälsofokus på Lidingö

Inte alls långt från centrala Stockholm ligger Lidingö vackert beläget. Hit kommer du enkelt med buss eller taxi på 20 minuter från Stockholms innerstad, eller varför inte cykel. Korsa bron som förbinder ön med fastlandet och du är direkt närhet till skön natur och fina motionspår. Kanske är det just Lidingöloppet som tagit dig till Lidingö. Då passar det utmärkt att belöna sig själv med några fina hotellnätter i samband med det populära loppet. Här kommer två fina tips till boenden när du är ute på Lidingö, fler tips rekommenderar vi sajten www.hotelllidingö.com.

Villa Söderås

Vill du bo som de riktigt prominenta bokar du in dig på Villa Söderås som ligger vackert vid Östersjöns kust. Hotellet ingår i kedjan Best Western. Här kan relaxa i en skön bubbelpool eller i en trädgårdsstol med ett glas champagne samtidigt som du njuter av havsutsikten. Villan är byggd 1912 och har en restaurang, lounge samt terass. Med natur och joggingspår runt hörnet finer du ro.

Till bokningen >>

Bosön Hotell

När vi ändå är inne på hälsospåret måste vi även rekommendera Bosön Hotell som tillhör Riksidrottsförbundet. Här är det fokus på träning och du finner träningshallar där du kan utveckla dig såväl fysiskt som mentalt. Hotellet ligger vid kusten och har terass där du avnjuter havsutsikten, dessutom finns en privat brygga.

Till bokningen >>