Gadgets för resan

I samarbete med Teknikdelar

Ska du ut och resa behöver du packa ned en del gadgets för resan så att du får ut än mer av din resa. Det finns en massa spännande tillbehör till din mobiltelefon, som även är mycket praktiska att ha tillhands på resan.

Att ta med sig en Powerbank är A och O på en resa då det ofta uppstår situationer där ditt batteri kan slockna, exempelvis efter att du filmat på stranden eller sett på en film på en bussresa. Med en Powerbank till hands behöver du aldrig stå utan mobiltelefon och därmed behöver du inte heller riskera att missa ett fototillfälle.

När du reser så händer det ibland att din mobiltelefon utsätts för tuffa tag. Har du en Iphone så finns det både snygga och tåliga mobilskal till t ex Iphone 11 Pro som gör att du inte behöver vara rädd för att telefonen ska gå sönder. Ska du filma under vatten eller i samband med att du ska bada så finns det också vattentäta mobilfodral som du kan använda dig av. Även om du har ett vattentätt fodral för din mobiltelefon så kan du ändå använda mobilens funktioner som exempelvis att ta foto eller filma.

En annan gadget som är mycket praktisk att ha med sig på resan är en så kallad selfiepinne. Med en selfiepinne kan du ta professionella fotografier själv med din mobiltelefon och tack vare avståndet så får du även med bakgrunden på bild, som exempelvis havet eller en historisk byggnad. Med en egen selfiepinne så slipper du även att be andra ta foton av dig och din partner samtidigt. En annan trevlig gadget som passar bra till resan är en liten Bluetooth högtalare som du kan använda då du vill lyssna på musik på stranden eller på hotellrummet.