Föreviga dina minnen från resan

Det fina med att resa ut i världen och se dig omkring är alla upplevelser och minnen som du skapar. Och många upplevelser och sevärdheter kommer du föreviga med din kamera. Visst kan du bevara många minnen inom dig men med fotografier så kan du både avnjuta dem med ögat och drömma tillbaka samtidigt som du också kan dela med dig av dina semesterminnen till andra i din omgivning för att visa upp var du har varit med om och upplevt på resan. Det finns många fördelar med att bevara minnet av resan i bildform.

Idag behöver man inte investera i någon dyr digital systemkamera för att få fina bilder i hög kvalitet då de flesta har en smartphone i fickan som är utrustad med en förhållandevis bra kamera för att fånga bilder när det händer, ibland är tom fotokvaliteten på mobilkameran tillräckligt bra för att kunna förstora upp till högupplöst format.

Framkalla dina bilder

Båt i Krabi ThailandDina bilder kan du få framkallade i format som antingen passar för ett fotoalbum eller i större format om du tänker rama in motiven i tavelramar eller hänga upp dem som posters på väggen.

Det finns flertalet shoppingbutiker och tjänster på nätet där du kan få dina bilder framkallade och skickade hem till brevlådan, det är en enkel process där du laddar upp bilderna hos butiken och några dagar efter dimper de ned i din brevlåda.

Det finns tillfällen då dina foton inte blir så bra i högupplöst kvalitet som passar till förstorning och framkallning. Ibland kan du dock ha tur och hitta liknande motiv på nätet, åtminstone om det är ett väldigt känt turistmål du har besökt. Sök på Google eller hos butiker som säljer tavlor på nätet som kan ha väldigt stort utbud då de ofta jobbar enligt principen print on demand vilket betyder att de skriver ut bilden vid beställning. Då kan de ha en oändligt stor bildbank och kraftfulla skrivare istället för att investera i stora lager.

Visa upp och dela dina minnen från resan i bildformat.