Bonussystem som du inte bör missa

fixa bonuspoäng när du reserAtt resa utomlands kan ibland vara en dyr historia, men om du använder bonusar kan du börja tjäna poäng så att kommande resor blir billigare. Du kan dessutom använda pengarna som du sparar till andra saker. Många olika företag erbjuder bonussystem som ger dig möjlighet att ta del av trevliga förmåner innan, under och efter din resa ute i vida världen. Därför kan det löna sig att ta dig tiden för att kolla upp vad som gäller för de bonussystem du är intresserad av.

Något som du också ska tänka på inför valet av företag som erbjuder bonusar och bonussystem är att kontrollera om det tillkommer några avgifter. Annars finns det risken att bonussystemet inte är vad du trodde det skulle vara. Dessutom kan det vara bra att ta reda på vilka reseförsäkringar som ingår. En fördel som de flesta bonussystem har är att du kan utnyttja VIP-loungen medan du väntar på att gå ombord på planet. Det kan även finnas extra tjänster om du skulle behöva akut hjälp eller rabatter och uppgraderingar.

Bank Norwegian – Bästa kortet för resor

Bank Norwegian blev korat till det bästa kreditkortet under 2018 av Alltomkreditkort.se, bland annat eftersom det inte finns någon årsavgift. De har även ett bonussystem där det ingår avbeställningsskydd och en reseförsäkring om du flyger med Norwegian. Vid användande av kortet kommer du också få Cash Points, som du sedan kan använda när du ska resa en annan gång. Du har 45 dagars kredit som är räntefri och du kan få upp till 100 000 kronor i kredit.

Bonussystem hos hotell

Det finns även stora hotellkedjor som har bonussystem, där Elite Hotels har en av det mest förmånliga, där du blir belönad för din lojalitet. Du kan bland annat få gratis övernattningar, restaurangcheckar, ljudböcker på Storytel och Live It Upplevelser. För att kunna få dessa förmåner behöver du ansöka om att bli medlem i Elite Hotels Rewards. Medlemskapet är gratis och ju mer du övernattar desto fler poäng får du. Du behöver bara logga in, boka med redan ifyllda uppgifter och sedan är bokningen klar. Smidigare och enklare blir det inte.

Flyga och få bonus

Beroende på vilken flygplats du flyger ifrån och vilket flygföretag du väljer styr det vilket bonussystem som passar dig bäst. Bor du i Stockholm kanske det är SAS som du reser med och då kan du utnyttja deras SAS EuroBonus. I deras bonussystem finns det fyra olika nivåer – Medlem, Silver, Guld och Diamant. Ju högre nivå du har desto bättre förmåner får du. Du sparar pengar och samlar poäng genom att flyga med SAS, du kan hyra bil och bo billigare på hotell via SAS samarbetspartners. Refunder – Ett smart sätt att shoppa Gillar du att shoppa och behöver handla inför din resa kan sajter som Refunder vara till stor hjälp. Genom att gå via Refunder får du bonus på det du handlar för och eftersom de samarbetar med över 1000 butiker finns pengar att tjäna. Det bästa är att du får din bonus insatt på kontot och får på så sätt tillbaka riktiga pengar när du shoppar. Det är ett smart sätt att handla till resan och att få lite rabatt. Dessutom finns en hel del hotell- och flygbokningssajter anslutna till Refunder vilket kan ge en fin återbäring om du bokar resan genom dom. Dom har också några spel och bettingsajter anslutna så behöver du fördriva tiden på flygplatsen så kan du hitta
detta också. De flesta moderna nätcasinon har online bonusar där de erbjuder cashback, free spins och insättningsbonusar som gör att du kan testa att spela utan att behöva ta av reskassan.