Åka på weekendresa

En semester är ofta efterlängtad men behöver absolut inte innebära att man behöver vänta till sommarens vanliga semestertider för att spendera sin surt förvärvade semesterpengar och alla semesterveckor i ett svept. Att komma bort och få lite miljöombyte kan räcka med att åka iväg på en weekendresa.

För att komma iväg för en weekend räcker det gott med att du endast tar semesterledigt på fredagen. Res iväg direkt efter jobbet på torsdagen så finns hela tre sammanhängande dagar att spendera en weekendsemester på. På den tiden hinner man göra en hel del, och det är enklare än vad man kan tro. Är man en hel familj så kan man passa på att resa bort hela familjen tillsammans till något roligt ställe som barnen uppskattar. Vill istället passa på att åka på en resa helt utan barnen. Det går att lösa bara man hittar en barnvakt som kan ta barnen en hel helg. Har man ingen bland bekantskapen (tex släktingar, vänner eller grannar) så finns det företag i alla fall förmedlar barnvakter, här hittar du företaget Barnflickan.se som specialiserat sig på barnvaktsförmedling i Stockholmsområdet.

Tips till weekendresor

Boka ett lågprisflyg till en Europeisk storstad. Att flyga med tex Ryanair till London eller Paris går både snabbt och är oftast väldigt billigt. Eller varför inte boka en billig flygresa till Berlin. Visst kan du boka en paketresa men du kommer ofta undan billigare om du bokar flygresan och hotellet själv, om du inte bokar ett sista-minuten paket med både flyg och hotell såklart.

Boka en hotellweekend. Passa på att skämma bort er själva med ett hotellpaket. Varför inte boka en hotellweekend i Stockholm, passa på att få lite nöje på köpet med en musikal eller utekväll på Golden Hits. Ett hett tips är att boka in sig på det nya hotellet Scandic Grand Central, eller varför inte prova ett nytt hotell varje natt. Tre hotellnätter i Stockholm och du får uppleva ett aldrig sinande utbud av shopping, restauranger, kulturliv och sevärdheter.