3 bra hotell i Bangkok

Bangkok är en av de mest populära städerna för turister i Asien. Flera miljoner turister besöker Bangkok varje år. Att det finns en uppsjö av olika hotell i Bangkok är därför inte så konstigt. Att hitta ett hotell i Bangkok är mycket lätt. Svårigheten ligger mer i att hitta ett bra hotell. Här får du tre tips på bra hotell i Bangkok.

lebua at State Tower

Vill du bo lyxigt i Bangkok samtidigt som du bara behöver betala ungefär vad ett standardrum kostar i Sverige ska du absolut kika lite närmare på Lebua at State Tower. Detta hotell är inhyst i skyskrapan State Tower i stadsdelen Silom vid floden Chao Phraya och har totalt 357 hotellrum i olika prisklasser. Alla rum har TV, stora och rymliga badrum och gratis trådlös internetuppkoppling. När du tröttnar på utsikten kan du koppla av i utomhuspoolen, lyfta vikter i gymmet eller ta en massage i spaavdelningen. Middag serveras i restaurangen Sirocco, som ligger på hotellets takterrass.

Pris och bokning<<

Cape House

Cape House är ett lägenhetshotell som ligger ungefär en kilometer från Pratunam-marknaden. Få hotell i Bangkok är lika uppskattade som just Cape House. Hotellet ligger etta på de flesta topplistor. En anledningen är den utmärkta servicen. En annan anledning är den stilrena designen. Hotellet är inrett i en stil som påminner inte så lite om den skandinaviska designstilen. Lägenheterna är rymliga. Badrummen är stora och fräscha. Alla lägenheter har givetvis platt-TV. Med ett relativt stort gym, en utomhuspool och en bastu kan du träna eller bara koppla av.

Pris och bokning<<

Escape at Sathorn Terrace

Reser du på en begränsad budget är Escape at Sathorn Terrace ett hotell att undersöka lite närmare. Du får inte samma bekvämligheter som på Iebua at State Tower eller Cape House, men samtidigt behöver du inte betala mer än några hundralappar för en studio eller en svit. Hotellrummen är luftkonditionerade och är utrustade med kylskåp, relativt rymliga badrum, gratis trådlöst internet och platt-TV. Skytrain-stationen Saphan Taksin ligger ett stenkast bort från hotellet.

Pris och bokning<<