Flygresor med Thai Airways

Thai Airways är ett flygbolag från Thailand som flyger sträckan mellan Stockholm Arlanda och Bangkok med reguljära flygningar. Thai Airways har fått många utmärkelser, och strävar ständigt efter att erbjuda sina resenärer en behaglig flygresa till Thailand.

Direktflygningar och mer utrymme

Flygbolaget Thai Airways flyger inte bara från Arlanda till Bangkok, utan har även avgångar från Köpenhamn och Oslo. Bolaget flyger dagligen från Köpenhamn till Bangkok, men inte lika ofta från Oslo. Många av flygningarna görs med stora jumbojets såsom Boeing 747:an och Airbus A380. Här får man ofta lite mer sätes- och benutrymme än vad som är normalt på charterflygplanen, något som kan göra att den långa resan till Thailand känns lite bekvämare.

Högre servicenivå med Thai

Att flyga reguljärt med Thai Airways kostar mer än vad charterresorna till Thailand kostar. Men självklart kan man hitta billiga sista minuten-biljetter även här. Emellertid är såväl service som bekvämlighet betydligt högre på Thai Airways flygplan, jämfört med vad man kan förvänta sig på charterflyg. Man kan gott fundera lite på om det inte är värt ett högre biljettpris för att kunna komma fram till Thailand mer utvilad.

Samla poäng på resor

Det kan vara värt att veta att Thai Airways är medlemmar i Star Alliance, liksom bland andra SAS, vilket ger resenären möjlighet att samla poäng på resor med alla bolag inom denna företagsgrupp. Dessa poäng kan senare komma att generera gratisresor och bonuscheckar, vilket inte skulle vara helt fel.

Flygresan är en del av semestern

Thai Airways har fått flera utmärkelser för bland annat Bästa flygstol i ekonomiklass samt Bäst catering ombord i ekonomiklass. Flygbolaget har således en väldigt hög standard på både den service som tillhandahålls och på den bekvämlighet som erbjuds resenärerna. Dessa faktorer kan vara väldigt viktiga när man flyger en så pass lång sträcka som Sverige–Thailand. Man ska nämligen inte glömma bort att också flygresan är en del av semestern.