Bo på Riad i Marrakech – 3 hotelltips

Marocko har seglat upp som ett populärt turistland på senare tid. De mycket förmånliga priserna och det behagliga klimatet är två anledningar till detta. En av de mest populära semesterorterna i Marocko är staden Marrakech. Här kan du bo i så kallade riad, det vill säga gamla marockanska familjehus som gjorts om till små hotell, med en utmärkt standard till mycket låga priser. Här är tre hotelltips om du vill bo på riad i Marrakech.

Riad BB Marrakech

Mitt i Marrakechs medina, bara ett stenkast från såväl Koutoubia-moskén och torget Jamaa El Fna ligger Riad Bed&Breakfast Marrakech. Här har du sex mycket påkostade rum att välja mellan. Hotellets alla rum har gratis Wi-Fi, luftkonditionering och separata badrum. Som gäst har du tillgång till en fin terrass, en utomhuspool och en avkopplande innergård. Om du vill göra utflykter i Marrakech är Riad BB Marrakech ett bra val. Personalen kan hjälpa dig med de flesta av dina önskemål och även ordna med lunchpaket.

Till bokningen >>

Riad Chayma Marrakech

Hotellet Riad Chayma Marrakech ligger strax utanför stadens fantastiska port från 1100-talet, med torget Jamaa El Fna endast en kort promenad bort. Varje rum på Riad Chayma är utsökt inrett, bland annat med marmor i badrummet, och utrustat med en bekväm och vacker sittgrupp. Varje morgon serveras frukost på hotellets innergård. Efter frukosten kan du ta ett dopp i poolen, slappna av på ditt luftkonditionerade rum eller ge dig ut på en utflykt i Marrakech.

Till bokningen >>

Riad Fatinat Marrakech

När du går in på hotellet Riad Fatinat Marrakech är det lätt hänt att du tror att du förflyttat dig långt tillbaka i tiden. Det känns som att kliva in i en av sagorna i boken Tusen och en natt. Hotellet är dock långt ifrån omodernt. Till exempel har du tillgång till gratis Wi-Fi överallt. Riad Fatinat har dubbelrum av standardmodell och flera olika mer exklusiva sviter. Som gäst kan du besöka hotellets turkiska bad, få en massage och bada bubbelbad.

Till bokningen >>